Geçmişten bugüne kadar Ankara Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri, mahalle sakinlerine boş zaman aktiviteleri için aktif küçük / büyük parklar oluşturdu. Şehrin bir parçası olan bu parklar, eve yakın mesafede oyun oynama, egzersiz yapma ve yeşil alanın tadını çıkarma fırsatlarını sunuyor. 

Dış mekan fitness ekipmanları, aileleri park sistemlerine dahil etmek için önemli ve sağlıklı bir alternatif sunar. Harika bir egzersiz yaparken sosyalleşme veya çocuklarınızın bir oyun alanında oyun oynamasını izlemek için ek fırsatlar sağlarlar. Belediyeler toplumumuzun çoğunun karşılaştığı sağlık sorunlarıyla mücadele için doğru yönde bir adım atıyor.

Küçük mahalle parkları, insanların tüm vücut egzersizini sağlamak için yapılandırılmış birkaç ekipmanla tamamen zindeliğe adanmıştır. Çalışan mahalle sakinleri genellikle işlerine gitmeden önce sabahları egzersiz yaparken, evde kalan ebeveynler veya emekli komşular gün boyunca açık spor parklarını kullanır.  Mahalle parklarının çoğunda fitness spor aletleri dışında ayrıca oturma yerleri (banklar), kamelyalar, çöp kovaları, küçük spor sahaları bulunmaktadır.

Parklar, sadece sakinlerin sağlığı üzerinde değil, aynı zamanda bulundukları bölgenin çevresi üzerinde yarattığı pozitif etkiyi mutlaka fark etmişsinizdir.  

Açık Hava Spor Ekipmanları: bunlar nedir?

Temelde bunlar, kalıcı dış mekan kullanımı için uyarlanmış normal bir fitness merkezinde bulabileceğiniz ekipman parçalarıdır. Bu, sağlam ve her türlü hava koşullarına dayanıklı oldukları anlamına gelir.

Tıpkı normal bir spor salonunda olduğu gibi, kullanılabilecek gerçek bir ekipman yelpazesi vardır, ancak çoğu dış mekan spor ekipmanı en azından bazı ağırlık makinelerini ve egzersiz aletlerini içerir. Dış mekan spor ekipmanı, zemine sağlam bir şekilde yapıştırılma ve beton temeller üzerine inşa edilmektedirler.


Açık hava spor alanları ne kadar faydalıdır? Dış mekan spor ekipmanları kullanarak kilo verebilir miyim?

Doğru şekilde yaptığınız kadar faydalıdır. Hayattaki çoğu şey gibi, ne kadar çok çaba gösterirseniz, daha iyi sonuçlar görürsünüz. Kilo vermek ancak sağlıklı beslenme ile sağlanacak ve düzenli egzersiz kilo vermeyi destekleyecektir. Ekipmanımızı kullanmak size bu konuda gerçekten yardımcı olacaktır. 

Kalp atış hızını yükseltmek, metabolizma hızını artırmak ve kalori ve yağ yakmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış eksiksiz bir dış mekan yelpazesi sunuyoruz. Dış mekanlar için son teknoloji ile ürettiğimiz ve dayanıklılık bakımından yüksek kalite özelliklerine sahip fitness aletlerimizi incelemek için hemen https://www.durupark.com.tr/dis-mekan-fitnes-aletleri bağlantısına tıklayın.

Dış Mekan Fitness Ekipmanlarını Kullanmanın En Önemli Dört Avantajı

  1. Açık hava spor ekipmanlarını kullanmak paradan tasarruf sağlar
  2. Açık havada spor yapmak sizi harika hissettirir
  3. Açık hava spor salonları kaliteli ekipmanlara sahiptir
  4. Açık hava fitness parklarına birçok kişi kolayca erişebilir

Şehrinize fitness alanları uygulamaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için, Durupark’a isteklerinizi hiç çekinmeden teklif formunu duldurarak iletin.