Ankara Ahşap Kamelya İmalatı

Ahşap ürünlere olan ilgi son yıllarda sağlıklı olması ve kişiye kullanım kolaylığı sağlamasından dolayı artmıştır. Ahşap kamelyalar, çocuk oyun grupları ve daha birçok ürün ahşap malzemeden yapılarak daha modern, estetik olmasının yanı sıra sağlık vadetmektedir. Genel olarak halk arasında kamelya olarak adlandırılan Kameriye ve çardaklar özellikle yaz akşamlarında sitelerin ve villaların bahçelerini süslemektedir.

Son yıllarda ahşap malzemelerin her alanda kullanılmasıyla beraber çocukların oyun parklarında, salonlarında da ahşap oyun parkları ve elemanları kullanılmaktadır. Hiç kuşkusuz ahşap kamelya sağlıklı olmasından dolayı uzmanlar tarafından da kabul görmektedir.

Ahşap Kameriyelerin Özellikleri Nelerdir?

Ahşap kameriye ya da çardak olarak ta adlandırılan ürünler tamamen ahşap malzemelerden yapılmış olup, tüm bölmeleri kapalı olarak yapılabilir. Aynı zamanda tüm bölmeleri kapalı olabileceği gibi bir kapı ile girişte yapılabilir. Oturma yerleri yapılarak yemek masası ile kombin yapılarak o şekilde monte edilebilir. Firma olarak tamamen ahşap malzeme kullanarak üretmiş olduğumuz kameriye modellerimizi web sitemiz aracılığıyla inceleyebilir ve fiyat alabilirsiniz.

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan firma olarak dilediğiniz özelliklerde modeli sizler için tasarlayabilecek kapasiteye sahip bir ekiple çalışıyoruz.

Dilediğiniz modellerde ve ebatlarda;

  • Ahşap kameriye ve çardak
  • Tüm ahşap çocuk parkı, grupları
  • Ahşap oyun elemanları
  • Banklar
  • Otobüs durakları

Birçok ahşap ürününün üretimini ve montajını gerçekleştiriyoruz. Ahşap kamelya modellerimizi firmamızın web sitesinden inceleyerek dilediğiniz modelin siparişini oluşturabilirsiniz.

Ahşap Kamelya Çeşitleri

Ahşap kamelyalar yada farklı türde ahşap malzeme kullanılarak yapılan ürünlerimiz tamamen gerçek ahşaptan yapılmaktadır. Firmamızın bütün ahşap kameriye modelleri müşterilerin istekleri doğrultusunda istenilen zemine monte edilebilmektedir. Ahşap kamelya çeşitleri altıgen, kare, dikdörtgen, silindir şeklinde olabilmektedir.

Aynı zamanda yerden yüksek olarak veya toprak zemine de monte edebiliyoruz. Beton zeminlere de ahşap ürünlerin imalatını gerçekleştirmekteyiz. Ahşap kamelya çeşitleri müşterilerin istekleri doğrultusunda farklı malzemeler kullanılarak ta yapılabiliyor. Sadece ahşap malzemeden üretilmesini istemeyen müşterilerimiz için metal ve ferforje kamelyalarda üretmekteyiz.

Ahşap Kamelyalar Nerelerde Kullanılır?

Ahşap kamelyalar ya da bilinen diğer ismiyle çardaklar genellikle yaz akşamlarında kişilerin serinlemek istedikleri veya zaman geçirmek istediklerinde oturdukları alanlardır. Toplu konutların olduğu sitelerin bahçelerinde, yazlıklarda veya tarlalarda serinlemek ve zaman geçirmek için kullanılan üstü sarmaşıklarla örtülü yapılardır. Özellikle yaz mevsimlerinde güneşten kaçmak ve serinlemek için kullanılan oldukça kullanışlı bahçe ürünleridir. Genellikle üstü güneşten korunmak amacıyla bitkilerle veya sarmaşıklarla örtülü olmaktadır.

Bu kameriyeler tamamen ahşaptan olabildiği gibi aynı zamanda metal kullanılarak ta yapılır. Bu çardakların bir kapısı olup giriş ve çıkış için kullanıldığı gibi, tamamen açıkta olabilir. Müşterinin istekleri doğrultusunda oturma yerinin yanı sıra masa ile de tamamlanabilir. Farklı modellerde, ebatlarda olabilir. Monte edilecek olan alanın ölçülerine göre ve kullanım türüne göre tasarlanabiliyor. Genellikle standart kare ölçülerde tercih edilen ahşap kameriyelerin elbette müşterilerimizin istekleri doğrultusunda farklı ölçülerde üretimini gerçekleştiriyoruz.

Ahşap Kamelya Fiyatları

Her ürün tercihinde olduğu gibi çocuk oyun parklarında da oldukça kullanışlı olan ahşap ürünler ürünlerin gruplarına, ebatlarına göre farklı fiyatlarda olabilir. Ahşap ürünler son yıllarda oldukça yükselişte olan ürünlerdir. Ev eşyalarından tutun da çocuk parklarında kullanılan oyun gruplarında da ahşap malzemeler kullanılmaktadır.

Elbette kullanılan malzemenin cinsi, kalitesi gibi faktörler fiyatlarda farklılığa neden olabilir. Ahşap kamelya fiyatları kullanılacak alanın ölçüsüne, özelliklerine, kullanılan malzemenin cinsine göre değişkenlik gösterebilir. Dolayısıyla ahşap kamelya modellerimize ve daha birçok ahşap ürün gruplarımıza web sitemizden ulaşabilir, fiyat talep edebilirsiniz.